Contact

Via dit formulier kunt u vrijblijvend contact opnemen:

Contactformulier

Routebeschrijving

Vanuit Utrecht/Amsterdam:
Via A2 naar Amsterdam, neem afslag 2 en voeg in op de A9 richting Amstelveen.Haarlem/A200, doorrijden tot rotonde (Rottepolderplein), de 3de afslag de oprit op naar A200 richting Haarlem.
Voeg in op die A200 vervolgens richting Bloemendaal/Haarlem-Noord aanhouden, u gaat over de nieuwe fly-over, links ziet u Ikea, u gaat over de kruising met verkeerslichten rechtdoor, op de volgende kruising met verkeerslichten met de bocht mee naar links, u ziet aan uw rechterkant Car Glass en daarna Carwash Plus, op de eerst volgende kruising met verkeerslichten met de bocht mee naar rechts rijden, u rijdt nu over de Waarderweg, na ongeveer 300 meter ziet u links M3 (SelfStorage) en direct daarna links het bord Waarderpark (daar is het kantoor), u rijdt door tot de eerstvolgende kruising met verkeerslichten. U keert om en houdt direct rechts aan. U rijdt de ventweg op. Daar kunt u gratis parkeren. Het kantoor bevindt zich aan de achterkant van het gebouw, ingang C aan de linkerkant.

Vanuit Rotterdam/Den Haag/Utrecht:
Via A4 richting Amsterdam, flauwe bocht naar rechts bij A5 (borden naar Haarlem, neem die afslag richting A9, houd links aan bij de splitsing, volg de borden Haarlem/Alkmaar/ A9 en voeg in op de A9, neem op de rotonde (Rottepolderplein) de 3de afslag de oprit op naar de A200 richting Haarlem, vervolgens de route als hiervoor vanuit Utrecht.

Vanuit Amsterdam zelf:
Via de A200 (borden A200/Haarlem) naar Haarlem, op rotonde (Rottepolderplein) 2de afslag de oprit op richting Haarlem, vervolgens de route als hiervoor vanuit Utrecht.

Vanuit Alkmaar:
Via de A9 richting Haarlem/Den Haag/Utrecht, voorbij Wijkertunnel bij rotonde (Rottepolderplein) 1ste afslag de oprit naar A200 op richting Haarlem, vervolgens de route als hiervoor vanuit Utrecht.